ALGEMENE INFORMATIE

Locatie

Created with Sketch.

De shoots vinden plaats op een locatie naar keuze. Voor familieshoots en loveshoots heeft een buiten locatie de voorkeur.

Het liefst spreek ik op een zonnige dag 2 uur voor zonsondergang af. Dan is het licht mooi zacht. Is dit voor jullie niet haalbaar met kleine kinderen, dan kunnen we ook op een ander tijdstip afspreken. Het is dan wel belangrijk om een locatie te kiezen, waar genoeg schaduwplekken zijn.


Bij slecht weer (regen/harde wind) verplaatsen we de shoot naar een andere datum.

Bij een newbornshoot kom ik bij jullie thuis langs.

We nemen de tijd en gaan mee met het ritme van jullie kleintje. Er is voldoende ruimte om tussendoor te voeden.

De reiskosten bedragen € 0,40 per km.

Kleding

Created with Sketch.

WAT KAN IK HET BESTE AANTREKKEN TIJDENS DE FOTOSHOOT?


Er zijn een aantal dingen waar je op kan letten bij het kiezen van kleding voor een fotoshoot:


- Kies allereerst iets waar je, je comfortabel en prettig in voelt! Als jij je goed voelt is dit terug te zien op de foto's;

- De aandacht moet naar jullie uitgaan i.p.v. naar de kleding die je draagt. Probeer daarom drukke prints en felle kleuren te vermijden;

- Stem de kleuren op elkaar af. Allemaal dezelfde kleur hoeft zeker niet, maar kies voor kleuren uit hetzelfde pallet. Bijvoorbeeld herfsttinten, aardetinten of pasteltinten.

Levering en gebruik 

Created with Sketch.

WANNEER ONTVANG IK MIJN FOTO'S?

Alle foto's worden met zorg en aandacht geselecteerd en nabewerkt. Je krijgt de foto's binnen 1 week toegestuurd, tenzij vooraf anders aangegeven. Ik verstuur de foto's digitaal in hoge resolutie. Voor bruiloftsfotografie geldt een termijn van ongeveer 3 weken totdat de foto's klaar zijn. 


De foto's die ik maak plaats ik graag op mijn site en Instagram om potentiële klanten een beeld te geven van mijn werk. Als je dit liever niet wilt kun je dit vooraf aangeven. Daar heb ik alle begrip voor!